SOMETHING NEW TO SPICE UP MY WORLD


kaval från HM, 199

Var in en sväng på HM här om dagen, kom hem med en rätt simpel men fin nyårsklänning och den här söta lilla kavajen. Klänningen får ni inte se förrän på nyår, man ska ju hålla på gobitarna..!

Förra julen fick jag förövrigt en petrolgrön kavaj som jag använt alldeles för lite. Det är nog egentligen senaste månaderna jag har insett att kavajer är rätt trevliga klädesplagg, så då var det väl lika bra att skaffa sig en till medan man ändå håller på?

LONDON SUMMER 2010








(C) på allt

En del av Augusti tillbringades i fina England. Dessvärre drogs jag med lunginflammation och feber hela den tio dagar långa resan. Jag är nästan aldrig sjuk, men dom få gånger jag är det lyckas jag nästan alltid pricka in semestrar, tävlingar eller andra viktiga dagar. Tur iallafall att dom har lite starkare receptfria mediciner i England! Nu hade jag tänkt göra lite gröt (måste vara världens tråkigaste mat, men få maträtter går så snabbt att göra som havregrynsgröt i micron!) och sen bär det av med bussen till hockeyn för att jobba. later mates!

SVARTVITT





När snön är borta
Och gräset växer igen
Vet jag att jag kommer att kunna se tillbaka
Och inse att allt var längesen



TILLBAKA?

Känns lite konstig att skriva här efter så pass lång tid. Jag har iallafall funderat på att börja blogga igen, sen får vi väl se hur länge det håller och hur mycket jag uppdaterar. Men just nu känns det iallafall som att jag vill ha någonstans att publicera mina bilder, skriva texter osv. Kommer inte att försöka pressa fram inlägg, utan känner jag för att skriva så gör jag det.
So long,
Jenny

RSS 2.0