WELL...

Jag funderar på att sluta blogga igen, JA jag VET att jag bara har haft den här bloggen uppe i drygt en vecka, men ehh... jag orkar bara inte. Blir att försöka pressa fram inlägg trots att jag har lovat mig själv att inte göra det. Nä, när man väl upptäckt att det går lika bra att dela med sig utav vad man gör till sin omgivning via facebook så har man fastnat där. Jaja, vi får väl se hur jag gör. Kommer det upp fler inlägg här så har jag ju uppenbarligen fortsatt blogga, och gör det inte det så står jag fast vid mitt beslut.

Ni kontaktar mig på [email protected]

Kram, Jenny

MY PERSONAL EXTREME HOMEMAKEOVER











Gjorde om mitt rum innan jul, blev faktiskt riktigt nöjd! Till och med målat har jag gjort själv, haha! Innan jag gjorde om det här rummet så hade jag ett annat, och brorsan hade det här. Då var det brunt i olika nyanser, snowboard affischer överallt och även en brunmålad garderob. Allt åkte ut förutom sängen som jag faktiskt behöll. Efter min loftsäng från IKEA som var BRED så blev man ju lite bortskämd med stora sängar.

Som ni ser så har jag ganska mycket skor/hattar och kläder i allmänhet framme, tycker inte att man ska gömma sina små älsklingar i en mörk garderob, haha! Och just ja, hattarna där är inte något jag använder, utan jag har faktiskt fått dom av min HK lärare eftersom att jag alltid tidigare hade hatt innan jag tappade bort (RIP) min älskade, gråa, helt perfekta hatt. Hon tyckte väl att jag behövde lite variation...

Något jag också gillar att ha framme är, som ni kanske märker, teckningar och foton. Det är ju inte precis helt fel att när man sitter och pluggar på vintern kunna kolla upp på en hel massa bilder på vänner och familj fotade mitt i sommaren. Nästan lite morot över det hela " om du bara pluggar liiiiite till kommer det bli sommar snabbare "! Okej, kanske inte riktigt så, men ändå, att bara få drömma sig bort en stund.

TJENARE KUNGEN!





Om en timme eller så ska jag och mamma se filmen "Tjenare Kungen", har sett den en gång tidigare även om det var flera år sen. Jag har verkligen den ultimata sjuktillvaron nu, film, morgonrock, honungsvatten, bafucin och så skriver jag SMS eller gör något påhittat teckenspråk istället för att prata. Imorse var min hals nämligen ganska bra, men såfort jag tror att jag är frisk och börjar anstränga den så bara ger den upp. Som jag skrev tidigare idag så är inte min hals särskilt trevlig att ha att göra med i nuläget. Humpf.

WAY BACK - k - k




fotat av mig i sommras

Gütenmorgen! Haha nä, har ingen aning om hur man säger på tyska. Men däremot har jag en liten udda sak för mig ibland när det gäller tyska; jag älskar att prata "låtsas tyska", och några gånger har jag faktiskt lyckats lura folk att jag pratar flytande tyska, inte dåligt!

Annars så är jag fortfarande hemma från skolan, min hals är just nu ingen vänlig individ. Men på det hela taget känns det som att jag är mycket friskare nu! Idag blir det väl som dom andra sjukdagarna att bara ligga i sängen och kolla på tv/läsa/lyssna musik och saker i liknande stil. xxx

AOUCH


Leopardben Lindex, sandaler dinsko, tunika Forever21

Tänkte passa på att lägga in en bild från i sommras, längtar ihjäl mig till solen. Annars så känner jag mig helt frisk nu, förutom min hals som är som hämtad ur en tortyrkammare, jag kan inte prata och TRO MIG kära vänner, det är svårt för mig. Aja, nu börjar något program på femman som jag skulle se, later!

ON THE WINGS OF LOVE



En bild från träningen igår, hade tänkt lägga upp en hel hög med bilder men blogg.se samarbetade inte riktigt idag. Nu ska jag besvara några frågor som säkert kommer upp när ni ser bilden,

1. Ja, vi är fler i laget men pågrund av snö/sjukdom/etc så var vi inte så många på träningen.
2. Jag var ju hemma från skolan igår(och idag) pga. sjukdom, så då kanske det verkar lite konstigt att fara och träna. Men jag var inte med på fysen, uppvärmingen eller gymnastiken utan endast koreografin.

Var tråkigt att jag var sjuk igår, för dom hade tydligen planerat att stretcha olika stunt på oss, men sjuk=ingen uppvärming=ingen stretch! Nåja, då får min sträckning i innersida lår som jag har haft i mer än en månad vila ut ordentligt. Good!

...


Skinnpaj HM divided, skor(som jag förövrigt är ungefär SÅHÄR kär i) topshop, glajjor rayban

Tänk er det där en fin vår dag tillsammans med leggings med skinndetaljer, en snygg tisha och gärna en massa vänner på något mysigt café. Som det står ovan, jag hade då inte tackat nej!

cupcakes




fotat och bakat av mig

Jag, den mest "oköksliga" människa som någonsin har vandrat på denna jord bakade faktiskt cupcakes i julas. Lite förvånande blev dom inte bara ganska så fina att se på, utan om jag får säga det själv så var dom väldigt goda också!

Sitter förutom att berömma mig själv över mina bakverk(borde det verkligen vara plural där..?) och drömmer mig tillbaks till sommaren, juni juli augusti COME TO MAMA!

THE PRINCESS AND THE FROG


Made by me, promarkers och pigmentliner var färgerna som användes.

Blev att jag stannade hemma från skolan idag, kände mig nämligen inte helt hundra. Idag blir det iallafall att ta det lugnt, titta på TV, läsa ut boken jag håller på med och förhoppningsvis tar jag tummen ur och gör klart lite illustrationer som bara ligger i en låda och skräpar. Har faktiskt inget särskilt intressant att skriva om för tillfället, så later m8s!

it's not just all red roses and pink clouds






Kjol JC kids, mössa cubus, halsduk secondhand, tshirt och kofta HM divided

Brr, sitter och känner mig frusen efter en promenad med Sally. Det kanske även spelar in att jag redan i natt kände mig sjuk, och första lektionen tillbringade jag i halvsovande tillstånd. Aja, det var bra att jag åkte till skolan ändå; förhoppningsvis så hinner jag bli klar med mitt nattlinne som jag syr på syslöjden nästa lektion.
Nåja, bara jag blir frisk tills imorgon då jag har cheerleading träning!

Känns förövrigt väldigt underligt att blogga nu igen efter ett så långt uppehåll, men inte på ett dåligt sätt, utan jag är faktiskt ganska taggad på att skriva nu. So long!

I'M BACK!



Jag kunde helt enkelt inte hålla mig från bloggvärlden! Ni som har läst mina tidigare bloggar (1 2) vet ju redan vem jag är, men för alla andra kanske jag skulle dra igenom det lite snabbt. Jag är en tjej född år 1995 som bor i norrland med sin familj. Det jag brukar göra är att umgås med mina vänner, fota, teckna, läsa, träna cheerleading i ett Sr B lag och såklart, gå i skolan.

Mina tidigare bloggar har varit ganska personliga och flitigt uppdaterade, men den här bloggen ser jag mer som ett litet expriment eftersom att jag inte är riktigt säker på hur länge jag kommer vilja fortsätta blogga. Den kommer mest innehålla kläder, foto och teckning, och inte så där jättemycket om mitt liv. Nåja, jag får väl hoppas att någon tycker om det jag kommer göra i den här bloggen.

Passa även på att lägga till mig på bloggkoll medans du har det i minnet!

Au revoir, Jenny


RSS 2.0