LUFTEN JAG ANDAS, VÄRLDEN JAG SER, ALLA DIAMANTER I UNIVERSUM




(C) by me

Hej hallå alltså! Sitter precis och samlar nog mycket kraft för att sätta igång med det sista på en svenska uppgift om Anne Frank och en annan bok. Tuungt! När jag är klar med det ska jag troligtvis skriva lite om vad jag tycker om kärnkraft... Blöh! Jaja, jag ska inte klaga för imorgon väntar en toppen dag! Först friluftsdag i skidbacken med riktigt roligt folk och sen hockey med ett gäng brudar. Är väl inte precis världens fantast men det blir säkert trevligt haha! Till det där svenska arbetet nudå...

SÄTTET DU PRATAR PÅ







Lite självporträtt sådär på kvällskvisten. Tog ju som sagt med mig kameran till skolan idag, och i väntan på att fysiken skulle börja så tog jag plats brevid ett fönster och brände av lite pics. Niiice.

VISHET OCH SÅNT DÄR U KNOW



Hej där!
Sitter just nu på SOn och skriver om hinduism och buddhism. Tog en liten paus eftersom att vi slutar om sisådär tio minuter, ska jag vara ärlig så är jag värd det alltså! Har jobbat som en gnu hela lektionen. Idag har jag iallafall haft med mig kameran hela dagen, så senare när jag kommer hem så får ni lite välbehövlig update. Känner att jag har varit lite seg på bloggfronten senaste dagarna...

 

Åt lunch på dagoberts med några fina tjejer, och sen har det varit lektioner som vanligt. Var även en kille som föreläste om is vett. Riktigt kul med någon som verkligen är bra på att prata och vet hur man får ett gäng 16 åringars uppmärksamhet! Sen skulle jag eventuellt hänga med någon rolig typ och sen hjälpa pappa på jobbet lite grann. Men nu ska jag sluta för dagen, so long!


STEP ONE, EVERYONE GET IN THEIR POSITIONS. STEP TWO, PAY ATTENTION AND LISTEN. STEP THREE: ACTION.





Det här är alltså det allra mesta som inhandlades igår, är särskilt förtjust i byxorna som är lite fulsnygga på något sätt. Linnet är iallafall från HM för 70 kr tror jag, byxorna från Bikbok för 200 kr och örhängena från indiska för dryga femtiolappen. Snart vankas det mat och tårta eftersom att mamma fyller år. Eller nja, om några dagar först men vi firar några dagar i för väg för att lyckas samla allihopa. Jaja, xoxoo


TIO VIKTIGA

Tumblr_limxuczphk1qbpfn1o1_500_large

pic src, we<3it

FÖRSTA KYSSEN:
Var fin, och lite udda. Och väldigt rolig såhär i efterhand.
 
FÖRSTA VÄNNEN:
Måste nog säga Stella på dagis, kommer inte ihåg så mycket av henne förutom att hennes nummer var det enda i min egenhändigt gjorda adressbok, och att det finns rätt många bilder på henne och mig tillsammans, så rätt kul lär vi ju ha haft ändå. Och just ja, kommer ihåg när hon skulle flytta och hela dagiset fick glass därför!

FÖRSTA FÖRLUSTEN: Åh vad svårt. Säkert när något djur dött. Ja, så är det nog faktiskt: När både mina hamstar dog samma dag var väl den 11-åriga Jenny inte särskilt kaxig.

FÖRSTA KÄRLEKEN: Haha, ja du. En liten kille i fyran. Vi skickade lappar till varandra och en dag skickade han en "får jag chans på dig?" lapp. Innan dess hade jag kommit på ett speciellt sätt att säga saker på för att han skulle gilla mig, men såfort vi hade blivit ihop så glömde jag bort hur jag hade gjort, så jag trodde att han skulle göra slut på en gång. Men så blev det inte, det var jag som dumpade i slutändan. Tror nästan att vi var ihop i ett år och umgicks kanske 1-2 ggr på fritiden. Ett äkta 10-årings förhållande helt enkelt!

FÖRSTA STORA KÖPET: Det är nog min Iphone som jag köpte någon gång i sommras/höstas. 4800 och jag betalade varenda krona själv, stolt tjej!

FÖRSTA IDOL: Tror att det var Britney Spears eller någon, men den första som jag verkligen kunde allt om och var engagerad i var nog Agnes Carlsson som vann idol. Jag sprang på konserter, vann hennes gamla kläder, skickade brev, var med i "Street crew", visste vad hennes syskons partners hette osv. Fina minnen faktiskt!

FÖRSTA HUSDJURET: Oj, vi har alltid haft en massa djur så länge jag har minnats, men det är nog antingen schäfern Lillan, katten Linus eller hästen Ballerina.

FÖRSTA INSIKTEN: Att jag inte kan sjunga. Insåg det någon gång i 10 års åldern, var rätt förkrossad men lärde mig rätt snabbt att det bara var att deal with it.

FÖRSTA BEROENDET: Stallet.se! Var helt sjukt obsessed och tillbringade timmar med det. Dock har jag fått ut väldigt mycket av det, det var genom det som jag började fota, skriva och använda photoshop.

VALFRITT: Vet inte riktigt vad det är tänkt att man ska skriva här? Men jag har iallafall kommit på att det nog ganska ofta är så att det jag tycker om att göra, är jag dålig på, medans det jag är bra på tycker jag är tråkigt. Inte med allt, men med vissa saker.


***


(C) by me

Slängde ihop denna lilla bild för en dag eller två sen. Annars så sitter jag som fastklistrad och väntar på att alla filmer från cheer DM i det mellersta distriktet som gick av stapel idag ska laddas upp. Hittills har jag bara hunnit se MFC Coed Blue, och dom roooockade! Dock gillade jag inte deras dans osv särskilt mycket, men byggena och gymnastiken går ju inte precis att klaga på haha!

 

Nu börjar ju som ni kanske vet Earth Hour(eller ja, för en kvart sen) och jag har gjort en liten kompromiss, släckt alla lampor med mamma ser på TVn och jag sitter vid datorn. Nästa år ska jag bättra mig, promise! au revoir


TAKE AWAY THE PAIN, GIVE ME ALL YOU GOT

Sitter här och äter en glass, och när man tittar ut genom fönstret hade man kanske för en sekund kunnat tro att det är sommar. Det ligger en fin eftermiddagssol över parkeringen och jag såg precis en ekorre kila mellan två träd. Dessvärre är det inte sommar, och det lär det inte bli än på ett par månader. Däremot blir det lite bättre varje dag, man ser vårtecken överallt och ett av de roligaste är att alla vår/sommar kläder börjar komma ut i butik nu! Var och shoppade med mami idag, det blev bla ett par morotsbyxor (hatar namnet men ni fattar vad jag menar, bredare upptill och sen typ stuprör vid vaderna?), ett magkort linne, örhängen och en bikiniöverdel. Ska också passa på att tipsa om att Cubus har 30% rabatt på ett valfritt plagg om man går med i deras infoklubb. Inte helt fel alltså! ciao

I WEAR SIN.


hatten är en present från min HK lärare haha, toppen och skärpet HM, kjolen är från åhléns fast sen har jag sytt om den endel själv

Tjena mittbena! Kom hem från skolan för en halvtimme sen eller så, vilket kan tyckas vara lite konstigt eftersom att jag slutade relativt tidigt idag. Men först följde jag och några bruds med Lisa när hon skulle göra ett till hål i örat, och sen skulle jag lämna tillbaka ett navelsmycke som gått sönder efter några få dagars användning. Dessvärre var personalen rätt så otrevlig, de vägrade ge mig pengarna tillbaka eller byta till ett annat smycke trots att jag hade med mig kvitto, utan de limmade ihop det med nagellim. Dessutom satte de stenen som lossnat fel väg haha... Drog med mig mamma dit lite senare och det slutade med att jag fick ett nytt smycke. Orkar verkligen inte med otrevlig butikspersonal, det är ju deras jobb att vara service inriktade liksom? Aja, nog om det! xoxo


...



Det räcker med en gnista, ett bloss.
Du vet, de skulle vilja vara som oss.

DU ÄR SÅ FIN NÄR DU LER

182220_10150140229209739_96838814738_7937983_7618884_n_large


Tumblr_liiur9708d1qawuwso1_500_large

179827_10150140764454739_96838814738_7942655_2783544_n_large


Hej folks! Kom precis hem från gymmet, det blev armar och överkropp idag. Skönt som vanligt! Idag har det bara varit en vanlig dag med skola, lunch med pappa och lite panik över att få teknik arbetet klart. Men det kommer nog att gå finfint. Annars var det väl inte särskilt mycket mer. Eller jo förresten! Tycker att ni är sicken dåliga på att kommentera. Ångrar på sätt och vis att jag bytte från devote, för där finns det färre bloggar = man syns oftare på startsidan och får fler läsare och kommentarer = mer motivation = bättre blogg. Jaja, nu ska jag inte klaga för hur som haver så ska ni ändå ha credit för att ni klickar er in här dag ut och dag in. Au revoir!

THAT'S HOT.

Tumblr_lh7e36ahsg1qcjclio1_500_large

Helt OK liksom.

CHILLIN'



Hej ppls! Sitter och bläddrar lite grann i nya SOLO, har dock lite huvudvärk men hittar ingen alvedon. Humpf. Vet som vanligt inte riktigt vad jag ska skriva här, har lite inspirations brist. Det gäller faktiskt det mesta just nu, fotograferandet, tecknandet, kläder osv. Däremot har jag börjat nöta photoshop lite mer nu igen. Jag har oftast lite olika perioder då jag satsar på en sak i taget. Nu har jag inte så mycket mer vettigt att skriva om, hejs tillsvidare!

LÄTT SOM LUFT, LIVSVIKTIGT SOM SYRE




(C) by me

Hej hallå gott folk! Kom nyss hem från gymmet, körde helkropp. Skönt! Just nu sitter jag vid den nya datorn (den förra var ungefär tre sekunder från en krasch), pappa har inte hunnit fixa photoshop ännu så hittills den här veckan så har jag först laddat in bilderna på den nya datorn, lagt över de jag ska redigera på ett USB minne, lagt in dom i den gamla datorn, redigerat, lagt över på USB minnet, lagt in på den nya datorn. Rätt så krångligt alltså! För att få ett snabbt slut på problemet så laddar jag nu hem en "pröva på" version av CS5 extended version. Blir nästan stolt när jag verkligen tar tag i sånt där. Nu ska jag testa nya PS som verkar ha laddat klart, uppdaterar er senare om det var så bra som alla säger. Ciao!

WITH THOSE GREEN EYES, YOU COULD GET ME WHENEVER YOU WANT TO




linne/topp/whatever sydd av mig, kjolen har jag fått av amanda som har köpt den secondhand, skärpet är från HM

Har varit lite frånvarande här i några dagar (två rättare sagt) eftersom att jag helt enkelt inte haft något vettigt att uppdatera om. Idag har jag iallafall spenderat dagen i en skidbacke några mil hemifrån med familjen. Perfekt väder och superb åkning, gillas! Dock så borde jag köpa en ny jacka att åka i, funderar på att klicka hem en från junkyards rea ikväll...

Tänkte dra en kort sammanfattning om dagarna jag inte bloggat:

18/3 - Sjuk träningsvärk i muskler jag inte visste fanns efter skidåkningen. Skola som vanligt och sen häng med trevligt folk. Fick även bekräftat att Star Wars måste vara den mest udda och obegripliga film som någonsin gjorts. Att så många människor ser den som meningen med deras liv gör ju bara det hela ännu märkligare.

19/3 - Idag då alltså! Det var tydligen inte så många dagar jag varit frånvarande ändå haha... Nu ska jag iallafall ladda upp lite nytt på lookbook och sen blir det filmtittande alternativt något spel. Svårt val där alltså! xoxo

This is ten percent luck, twenty percent skill. Fifteen percent concentrated power of will. Five percent pleasure, fifty percent pain, and a hundred percent reason to remember the name





Sitter faktiskt i sängen och kollar på TV nu, trots att klockan bara är halv två och jag egentligen skulle ha slutat först om sisådär två timmar. Tur då att det finns friluftsdagar! Eller ja, tur och tur, det var faktiskt rätt jobbigt att åka 10km skidor. Särskilt som det var två år sen jag senast stod på ett par.

DET ÄR TANKEN SOM RÄKNAS

Tänkte skriva ett litet inlägg såhär efter nationella i NO, vi har ju nämligen ett hål på sisådär tre timmar just nu. Men då var det bara den där lilla detaljen att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Kanske om hur det gick på provet, vad som snurrar i mitt lilla huvud just nu eller lite fina bilder från weheartit. Men nja alltså, det funkade inte riktigt. Får se om jag ens postar det här, för troligtvis så är det bara en massa dravel. Jag har inte läst igenom så jag kan helt ärligt inte veta. Det är egentligen ganska roligt det här, att skriva massa bullshit utan att riktigt veta var man hamnar. I slutet av den här texten kanske jag har kommit fram till att traktorer är meningen med mitt liv eller något. Dessvärre tror jag att både du och jag vill undvika det, så jag sätter nog punkt här. "punkt".


SUDDA, SUDDA, BORT DIN SURA MIN

Tumblr_lhp6ouafmc1qcmuh9o1_500_large

Tumblr_lhveteorkm1qaacaco1_500_large

Tumblr_li45vw4wmp1qgg5zvo1_500_large
weheartit

Glad tjej, fast nja.

I'LL JUST WRITE THIS DOWN, WITH HOPE THAT YOU UNDERSTAND.





(c) by me

Hej gott folk! Har varit en bra dag idag, ganska trevliga lektioner och sen så har jag lyckats göra bort två st rosettbeställningar också. Ganska mycket fix med det nu när alla olika DM runt om i landet går av stapeln. Eller staplarna kanske man säger. Iallafall så är det skönt att jag är klar med det mesta nu.

Sen hängde jag lite med Lisa, Signe och Hanna, trevlans. Signes kittycat är verkligen ursöt! Nu sitter jag här i soffan och pluggar lite till nationella i kemi, det kan verkligen bli VAD SOM HELST på det där provet, allt från G - MVG beroende på vad det kommer för frågor osv. Spännande eller bara nervöst, välj själv. Ska välja sommarjobb nu också. Mycket val nu hela tiden. Aja, bättre det än att inte ha något val alls. Ciao!

5, 4, 3, 2, 1


(c)

ATMOSPHERE






Jacka och spetströja gina tricot, jeans cheapmonday, magtröja monki, halsband secondhand, armband lindex, väska åhléns

Hittills idag så har jag tillåtit mig själv att ta det ganska lugnt, men snart ska jag fortsätta med rosetterna, plugga till NO nationella, läsa ut mannen utan öde (inlämning om den någon gång nästa vecka...) och om jag orkar och hinner så blir det ett fyspass på gymmet. Vore riktigt skönt, har blivit ganska lite träning senaste tiden. Det var väl allt för mig just nu iallafall! xoxo




BESÖKSREKORD



Wiho,
loggade in nu på morgonen och såg att det är nytt besöksrekord här på bloggen! Kommer inte ihåg siffrorna exakt, men ca 160 unika och 200 sidvisningar. Glad chey! Kanske inte sådär brutal höga siffror, men glad ändå.

Det var väl mest det jag ville säga, tack för att ni läser min blogg eller något sånt. Vill ni slippa klicka in här och se att jag inte har uppdaterat så är det ju en bra idé att lägga till mig på bloglovin, direktlänk: http://www.bloglovin.com/sv/blog/1465044/justbyjenny


OMG, THIS PARTY HAS LIKE FIIIVE DIFFERENT TASTES OF NACHOS!?

 





Lite random pics på trevligt folk sådär! Fick tillbaka min kamera från Amanda idag, därför det har dröjt ett tag med bilderna och så. Annars så har det varit en ganska så trevlig skoldag idag, uppsats skrivning på engelskan (skrev om en pojke vars föräldrar hade dött i andra världskriget), prat om fördjupningsarbete i SOn och sen matte. Synd att man nästan inte får någon hjälp på mattelektionerna nu, läraren satsar nästan enbart på dom som inte nått upp till G kraven ännu, så vi som satsar högre får lära oss själva typ. Tackar gudarna att pappa är kung på det där! Sen var det en HK lektion om konsumentkunskap också, spårade rätt rejält i "pausen" då vi länsade hela skafferiet och kylskåpet. Men ML verkade bara vara glad att vi ville äta!

 

Nu är jag iallafall hemma, ska fixa med lite rosetter och sen skulle jag troligtvis hänga med girlsen. Blir nog myspys. Nu ska jag ta itu med dom där rosetterna, märkte idag att jag har fått en till beställning... Visst, chill med pengar men tar ju sån evig tid ju haha! Ciao bella


beat and rythm



Tänkte slänga ihop ett litet musik inlägg eftersom att det är lite tunt på bild fronten just nu. Men don't worry, det kommer! Planerar rätt mycket outfit bilder nästa vecka om det fina vädret hållet i sig + lite vanliga pics. Nu till det jag egentligen skulle skriva om, musik!

Har gjort några nya spellistor sen
jag gjorde ett spotify inlägg senast, här kommer ny tillskotten:

BASS DOWN LOW
Festfestfest, lite random up tempo musik helt enkelt, like it very mucho!

Fast aa... Nu insåg jag att det bara är den spellistan som kommit till sen senast, men på min gamla vanliga Been there done that messed around så har det lagts till en massa bra musik, så den kan ni ju alltid kolla! Annars var det väl inte så mycket mer jag hade att komma med, ville nog mest ha en anledning att sitta och pyssla ihop bilden ovan i photoshop haha. Au revoir!

 

 

 


...

Tumblr_lbz2euo0g11qbywwwo1_400_large_136810988_large

Tumblr_lhtyj7ubvi1qd6epuo1_500_large

Hittade precis en bild på vad som måste vara den snyggaste kvinnan i världen på weheartit nyss, perfektion säger jag bara!

ARCTIC CHEER AVALANCHES




(c) by me

Tyvärr blev inte bilderna på mina älskade Survivors särskilt bra, helt enkelt för att jag prioriterade att stå och hoppa och skrika istället för att se programmet som det kämpats för så mycket genom en kameralins. Jag tänker som sagt inte lägga upp alla bilder från DM här på bloggen, utan dom kommer troligtvis att laddas upp på youbetterwork.blogg.se. En rätt bra lösning tycker jag eftersom att hon har mycket mer läsare än mig och då når bilderna ut till alla olika lag, och dessutom så slipper jag det jobbiga uppladdnings väntandet haha!

SOMMARMINNEN

 









Lite bilder från sommaren 2010, sakna! Bara att hoppas att denna blir lika bra då. Idag så har jag först tagit den vanliga sju timmars svängen på skolan, och sen har jag och Lisa blekt lite slingor på mig och skrivit på en uppgift till idrotten. Nu ska jag ägna mig åt lite facebook chill, xoxo


DM Norra 2011






(C) by me

Första skoldagen efter lovet avklarad då, pust! Igår vaknade jag ca kl 7 och for sen direkt till hallen där DM hölls i år, jag tävlade ju som sagt inte men hjälpte mitt lag med smink osv. Ääälska tävlingsstämning! Fotade endel också, orkar inte ladda upp alla bilder utan de kommer troligtvis att komma upp på sveriges största cheerblogg istället, youbetterwork.blogg.se. Tyvärr fick jag allra sämst bilder på de lag jag hejjade mest på, eftersom att jag var fullt upptagen med att skrika och applådera haha! Nu ska jag plugga lite mer till SO-provet som väntar imorgon... kiss n' hugs!


ORIENTALISKT





Jag har ju skrivit i bloggen några gånger att jag ska skaffa ett lite orientaliskt tema i ett utav mina rum, och här har vi ju en liten början iallafall!

EARCUFF





Två små bilder som jag tog för sisådär tio minuter sen. Earcuffet (hur böjer man det där ordet egentligen?) har jag faktiskt gjort själv, ganska stolt actually! Delarna jag använde var ett gammalt halsband, ett örhänge och en kattmatsburk(!). Även fast jag har lyckats fixa ett helt okej substitut så har jag klickat hem en earcuff med en påfågelfjäder på från itemsbyjohanna.se, nöööjd!

ALLT ÄR EN DANS, RÖRELSER OCH ORD

Tumblr_lhg2zleuss1qh9xnqo1_500_large

185657_1617169751020_1289650527_31458630_3270463_n_large
weheartit

Började just skriva ett långt inlägg, sen raderades allt. KUL. Jaja, jag kom nyss hem från skidbacken där jag tilbringat dagen med familjen. När vi åkte dit imorse var det skolsken och plusgrader, men väl där började det blåsa och snöa = jag hade på mig för tunna kläder och är rätt frusen nu. Annars så kollar jag på backhoppningen och letar efter lite inspiration på mitt älskade weheartit.

Igår var jag på en liten utflykt med mamma och Iona, senare på kvällen mötte jag upp tre snyggingar och efter ett tag åkte vi hem till My. Riktigt trevlig kväll som började ganska segt men slutade bra, nice. Fotade endel men glömde kameran där borta, såfort jag får hem den igen så lägger jag upp lite pics. Ciao bella!

DARKNESS VS. LIGHT



En liten bild som jag knåpade ihop i photoshop nyss!

 


VÄNTAN





Lite egopics från när jag väntade på bussen igår, det var premiär dag för min nya vårjacka också! Den är från Gina Tricot och jag är sjukt nöjd. Lite kall var den dock senare på dagen när solen hade gått ner. Sen var det inte så mycket mer jag ville säga, mest visa hur jag ser ut när jag väntar på bussen. Eller något ditåt iallafall.

I want to travel the world

Tumblr_lh18xzjst21qfe4gko1_500_large

Tumblr_lc1aes60xo1qbox11o1_500_large

Tumblr_lhg20x2won1qcd15so1_500_large

Ogaaapg83haoumt4orpasdypuspjzptvdogdt6t8fhdn14isaz1t3lputnkadctmlp4pv-dg_pelswdtjqe8xcgvpxkam1t1uesir6bh9snv4utdzqrkfpa9e4rx_large
weheartit

Lite fina inspirationsbilder såhär på kvällskvisten.


DET VAR JAG MEN BARA FÖR ATT







Förlåt för dålig update senaste dagarna, har haft fullt upp! I förrgår var det party time och igår så drog jag och några av brudarna (rättare sagt Ellen, Hanna och Lisa) till Skellefteå över dagen för att ha roligt på Boda Borg. Och nog uppfyllde vi vårat syfte, askul var det! Även dit och hem färden var mysig, fast det är ju det mesta så länge mina tjejor är med!

 

Idag har jag först varit på stan med några snyggingar och fikat lite grann, sen for jag och gymmade med Nils. Blev mest armar idag, men orkade inte köra sådär jätteseriöst haha. Efter det åt jag och mamma på max, gooott! Nu hade jag tänkt slita mig från datorn eftersom att internet bara slår av och på hela tiden och istället plugga lite SO eftersom att ett rätt saftigt prov väntar efter lovet, taggad! Eller hur var det nu...?


RSS 2.0