THOSE DAYS







Lite bilder från förra året då jag var och åkte skidor i Dundret, blir nästan lite depressed när jag tänker på att jag faktiskt inte stått på slalomskidor på hela säsongen. Inte okej! Dock så är det en skidhelg inplanerad inom de närmaste veckorna + såklart friluftsdagen med skolan som alltid brukar vara en höjdare.

Annars så har jag nyss kommit hem från gymmet, körde ett väldigt lugnt pass idag. Kände mig lite krasslig i halsen så det blev ingen kondition, bara styrke. Innan gymmet hängde jag med lite folk i Viktors lägenhet, var där i går också men tillskillnad från dom andra så sov jag inte där, hade ju känts lite ovärt när min egen lägenhet är typ fem meter bort! ciaoo

tusen sätt att vinna, ett att förlora

Tumblr_lh9i5ya47q1qe7vxro1_500_large

Main1_134878359_large

Tumblr_lh9k68cr6r1qe7vxro1_500_large
we<3it

Finns inte särskilt mycket att säga, idag har jag promenerat, kollat på ännu ett DM genrep och börjat läsa en ny bok. Fortfarande bra väder, pluspoäng till det! Jag har lust att shoppa men vill inte spendera pengar, tuff kombination det där va! Som tur är så rullar det in lite fler rosettbeställningar såhär i tävlingstider så jag får väl ta mig en shoppingrunda snart ändå, har ju som sagt lite planer till mitt rum så det blir nog endel heminrednings saker. Sammanhängande inlägg, ohja.


THE FIRE IN YOUR EYES


Jag+söt vovven idag.

Hejhej alla fina! Ovanligt fint vänder idag, vilket har lockat ut större delen av befolkningen till diverse utomhusaktiviteter. Själv hade jag tänkt sova bort större delen av dagen och sen slå igång någon DVD box, men inte det inte! Mamma drog med mig för att gå på en isväg, mysigt men jobbigt haha.

 

Gårdagens kväll var riktigt trevlig, vi höll hus hos Signe som ju bor bara ett stenkast ifrån mig. Vi var väl sisådär 15 pers, var påväg att dra hem vid typ 12, men sen drog det hela igång igen med en liten utflykt och sånt så innan jag låg i min säng var det närmare tre halv fyra, trött chey. Ikväll blir det att kolla när Signes band spelar och sen får jag se. xoxo


DÖDSELEFANT


(C) by me

En liten bild på en teckning som jag arbetat med lite till och från ett tag. Bakgrunden orkade jag inte ägna särskilt mycket tid så den blev som den blev, men elefanten eller vad det nu är är jag ganska nöjd med (kan man skriva är två gånger i rad förresten..?).

 

Annars så har jag nyss varit och tränat, lär ha en del träningsvärk imorgon då det var dryga veckan sen jag körde ett styrke pass senast. Skönt att lovet börjar snart, det känns som att det behövs! Men ska försöka plugga lite under lovet också eftersom att bla. ett SO-prov väntar mig dagarna efter att vi börjat igen, skööönT. Imorgon är det tema hela dagen på skolan också, så man kan väl nästan säga att jag har lov redan nu. Überbart!


I EN SKOG LÅNGT, LÅNGT BORT


photoshoppad av mig

Har fått något ryck och tokuppdaterat bloggen senaste dagarna, men det dör ni nog inte av! Bilden ovan slängde jag ihop för några minuter sen, det som är redigerat i den är väl egentligen... nästan allt. Det började med en hel grön skog, men några vitsippor, nebulosor, stjärnor och rådjur senare så är den inte sig lik någonstans egentligen. Lite flummigt sådär.


WE'RE BACK, WE'RE BETTER, WE'RE HERE TO DEFEAT


Suddig bild från RM i sommras

Om tjugo minuter eller så ska jag börja röra mig mot Cheer Futures träningslokal för deras genrep innan årets DM, är verkligen nyfiken på att se hur de olika lagen har utvecklats! Dessvärre så kommer mitt cheerleading sug fram rejält såhär i tävlingstider, att INTE vara med och springa in på tävlingsmattan med mina fina survivors kommer att kännas konstigt. Dock så ska jag vara med och fixa lite smink och sånt innan, så jag kommer ju att vara med "backstage" om man säger så haha och sen kolla på tävlingen, men ändå... Fattar ni att jag inte har byggt på flera månader nu? SJUKT. xoxo


NI ÄR BÄST





Puss på er tjejer, ni är underbara!

BLOCK



Jag slängde ihop ett litet vår kollage, kollade nyss igenom de flesta större märkenas vår visningar, och måste säga att I like it very mucho! Blockmönstrat, galna färgkombinationer och ganska lättburna plagg i allmänhet. Av dom kollektionerna jag har sett så är mina favoriter hittills iallafall Acne, Gucci, Marc by Marc Jacobs och Derek Lam. Kärlek på hög nivå! Synd dock att nästan allt går på åtskilliga tusenlappar haha... Drömma kan man!

JUST THE WAY I LIKE IT




skjorta åhléns, jeans cheap monday, linne/blus/whatever HM, halsband gammalt


SAMMETSLENT


fotat av lisa

Har försökt att fota den här übermysiga sammetströjan själv, men själva sammetskänslan fastnade inte på bild. Därför blev jag glad när jag hittade en bild på Lisas blogg där man ser hur den ser ut. Fick den för 15(!!!) kr på Åhléns för några dagar sen, heeelt okej pris!

 

Förresten, förlåt för att det har blivit så mycket inlägg i "Ny tillskotts" kategorin senaste tiden, det beror helt enkelt på all rea shopping som jag har roat mig med senaste tiden! Ciao bella!


MEAT CHEAT HEAT REPEAT

Tumblr_lgxnyunms31qbqih5o1_500_large

Tumblr_lgz7bg0kaj1qh33imo1_500_large
weheartit

Lite mysbilder såhär på en måndags eftermiddag. Dagen har spenderats med skola och bullätande med Signe. Har även hunnit bläddra igenom SO papprerna ett varv, men ska försöka ta tag i det där mer seriöst senare. Ska verkligen bli skönt med lov... xoxo


SHE WAS A YOUNG GIRL HOPING FOR A NEW ERA





(C) by me

Insåg att även om det är kallt och mörkt (även om det blir lite bättre för varje dag) så kan man fota alla fina motiv som faktiskt finns inomhus. Resultatet av min lilla fotosession ovan!

12345






(förlåt Hanniz, men du var så söt!)

Gårdagen spenderades bla. med mina brudar, första gången på länge som vi alla var samlade så det var mys! Vi hade köpt lite olika frukter och bär + vit och mörk choklad. I med chokladen i ett vattenbad och sen doppelidopp, asgott! Sen lekte vi lite "papperslekar", orkar inte riktigt förklara men väldigt roligt iallafall.

Idag har jag gjort en smärre fail. Jag drog till gymmet vid tio tiden, men väl där märker jag att dom öppnar först kl 12... Som tur var så var mamma hemma och kunde hämta hem mig. Någon timme senare for jag till gymmet igen för ett nytt försök, och denna gång gick det hela lite mer framgångsrikt! Sen har jag möblerat om i rummet, zappat igenom en hel hög med otroligt dåliga TV program och myst på. Som en söndag ska vara alltså!

VEM?

Kom på att jag är sjukt nyfiken på vilka som egentligen läser min blogg. Tänkte att ni jättejättegärna får kommentera det här inlägget med antingen namn och ålder eller om ni vill vara anonyma ålder, kön och stad. Och du, VÅGA inte läsa det här inlägget utan att kommentera;)

INHALE, EXHALE

Tumblr_lgu0fdch2p1qb74w9o1_500_large

Tumblr_lfp0u9yy051qah8cio1_500_large

Tumblr_lgqlqobzad1qewoeeo1_500_large

Tumblr_lgs9avjzcd1qzf0d9o1_500_large
weheartit, what else could it be?

GLASSES


ur&penn för en 50-lapp

Jag tror att det var i torsdags som jag hade på mig dessa rätt udda örhängen, och heeela dagen lång fick jag göra av diverse olika lustigkurrar "men är inte dom där lite små för att se något igenom?". Jaja, lätt värt det! Puss på mina örhängen.

ALLA SNUBBLAR, VISSA FALLER, SOMLIGA RESER SIG



Tumblr_l9sihsn01o1qzxdqqo1_500_large
1 (c) by me 2 we<3it

En liten bild på en väst jag köpte på Lindex för en femtiolapp för någon månad sen. Nöjd! Har varit lite segt med update senaste dagarna, det beror på att ena datorns internet lagt av, och på att den andras minne är fullt. Mest familjens grejer som tar upp plats eftersom att jag har allt mitt på en hårddisk, så jag kan ju inte precis rensa bort allt heller haha.

Au revoir!

DUKTIG TJEJ






source: random internet searching

1. Jag har pluggat matte i ca en och en halv timme nu, stolt! Ska ha tillbaka mitt MVG om jag så ska dö på kuppen haha. Det måste vara den sämsta känslan i världen när man sänker sig i ett ämne! Dock är det någon idiotisk enhetsomvandling som rör ihop det för mig, men det ska nog funka... 2. Här ovan ser ni lite inspirations bilder till mitt nya lilla projekt, jag har nämligen ledsnat på mitt rum som går i "modebloggarstyle" (vittvittvitt, foton överallt, klädstång, skor utplacerade lite här och var osv) och har istället fastnat för en liten orientalisk touch. Såfort det börjar bli lite vår ute ska jag måla om väggarna i olika nyanser, och sen är det bara att börja sy gardiner, köpa överkast, lite kuddar och tavelramar osv. Tror att jag ska göra min kära mor glad och följa med på någon utav hennes second hand raider. Förhoppningsvis hittar man något snyggt! xoxo

OLD SPICE SMELLS PRETTY NICE





Lite shopping från mellandags rean som jag har glömt bort att visa haha! Jaja, bättre två månader sent än aldrig! Bodyn är från Monki och kostade kanske 40 kr? Kommer inte riktigt ihåg... Jeansen är från cheap monday och har setts i rätt många outfits här så det är ju inget nytt haha. 400 kr gick dom för. Har en massa andra outfits och inköp som jag har glömt publicera, så ni får se endel av det veckan som kommer! (en massa minusgrader ute idag och troligtvis samma sak resten av veckan också = inte glad chey)

3/\07

Tumblr_lg7dxbeup91qzbw9go1_500_large

Tumblr_lgk5iyitee1qf4kbc_large
flickr.com

Alla hjärtansdag idag, singel som man är så blev det en mys-lunch med finaste tjejerna i världen!

DON'T YOU WANNA SE THESE CLOTHES ON ME?

linne monki


tröja monki

kort t-shirt monki, shorts bikbok

Lite kläder som inhandlades för några veckor sen! Tagga sommar eller vad?!

"gone, it's all gone and guess what? let's forget about it and live in the second that just passed"


HIGH ABOVE THE SKY







Made by me, promarkers och pigment liner

En liten illustration som jag gjorde kring julafton någon gång, nöjd faktiskt! Enda grejen är att jag råkade rita på baksidan, så det är lite blåa fläckar här och var... Drygt! Aja, det syns ju inte överdrivet mycket så. xoxo

FRÅN KRÖNET AV KULLEN KAN JAG SE MIN FÖRLORADE VÄRLD




(C) by me

Satt och redigerade lite bilder på fynden från en shopping runda some weeks ago, och hips vips hade jag glidit ifrån outfit bilderna och trixade med lite halv transparanta stjärnhimlar istället. Eftersom i princip hela bloggvärlden verkar vara obsessed av himlen i stort (änglavingar, kors, stjärnor, universum osvosvosv) så är det väl lika bra att jag hakar på iallafall EN av trenderna!

 

Idag hittade jag förresten världens mest perfekta vårjacka. Kan inte vänta tills det börjar töa ute och man kan ta fram skapelsen, helt oväntat var den faktiskt från Gina Tricot! Brukar annars bara hitta linnen, tshirts och klänningar där. Nu hade jag tänkt fixa några förprogrammerade inlägg så det slipper vara så dött här, ciaooo


TIDEN RINNER UT MEN JAG VILL ATT DET ALDRIG SKA TA SLUT






hatt present av min hk-lärare(haha), klänning/tunika/whatever JC kids, blåa tights åhléns, overknee lindex, skor converse

...something like that.

DET VIKTIGASTE ELLER NÅGOT SÅNT


Neccesär, kicks 79 kr

Köpte en ny neccesär på kicks för någon vecka sen, ganska välbehövligt! Det ryms det allra nödvändigaste, rouge, mascara, eyeliner, mascara, ögonskugga och concealer. Min förra var rätt utsliten haha. Tänk vad seg man ska vara med att ladda upp bilder, fotade den för säkert 2-3 veckor sen men det är först nu jag orkar redigera, ladda upp, skriva några rader och posta! kramar

BRING ME BACK TO LIFE






halsduk primark, shorts bikbok, kofta secondhand, tee monki

Det här är alltså kläderna jag hade på mig på melodifestivalen i lördags, ääälskar shortsen! Dom är nästan lite som en kjol och så perfekta. Köpte ett par till exakt likadana fast ljusrosa/aprikosa med små svarta hjärtan på. Det känns lite som ett plagg som man antingen hatar eller älskar, och ni förstår nog vad jag tycker om dom haha! Nog om mina shorts, ciao!

MELODIFESTIVALEN 2011












(C) by me

Några bilder från melodifestivalen! Det var en riktigt bra kväll, fast ska jag vara ärlig så var det bara en låt som jag gillade mycket, social butterfly. Dom andra kommer sig säkert att nöta sig in i hjärnan, så om någon månad kommer jag väl att gå och nynna på dom men just nu känner jag min inte så tilltalad av dom iallafall. xoxo

ANTI





Förut har jag alltid sagt att jag tillskillnad från alla andra inte gillar varken Håkan eller Kent.

Jag tror att jag har ändrat mig.

Håkan Hellström – River en vacker dröm Kent – Elever Kent – Kärleken Väntar Kent – Pärlor Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i Håkan Hellström – Försent För Edelweiss

I'LL NEVER APOLOGIZE FOR YOUR MISTAKES AGAIN


linne monki, väst och over knee lindex, kjolen har jag fått av amanda som i sin tur har köpt den second hand, röda leggings HM kids, skor converse

Första outfiten fotad utomhus på hela 2011! Idag kommer jag nog mest att vara hemma och kolla på gamla tv-serier, redigera bilderna från igår, äta muffins och kanske ta fram lite tecknargrejer. Funderade på en sväng till gymmet men är inte precis på topp efter helgen!  I fredags fick jag ett ganska hastigt påkommet besök av två snyggingar, dom sov över här och sen någon timme efter att dom hade åkt hem dagen efter så for jag och tha family in till stan för resaturang besök och melodifestivalen. Det var en väldigt trevlig kväll och min solklara favorit var Rasmus med Social Butterfly. Kan tänka mig att dom kommer bli rätt bokade till diverse festivaler! Nu ska jag slänga ihop en ny spellista på spotify, mycket kärlek!


...


(c) by me

"det var lite mer än en vecka, tiden för oss. jag var ute och sprang i ett barkspår. det var tungt att andas, solen sken men jag orkade rundan ut. vi satt på gräset sen. det var kallt nu, solen hade förbytts mot moln. men det gjorde ingenting. klart det inte gjorde."

"dom var nästan likadana. min var grön, din var rosa. vi la dom brevid varandra och var glada över våra nya ägodelar. jag tror att jag egentligen var lite avundsjuk, fast kanske att jag ville ha din bara för att du hade den och inte jag. jag vet inte, men det är ju så med mycket iallafall."



"vi satt på ett tak. det är ganska längesen nu, men det är ett fint minne. jag kände er inte särskilt bra men det var fint ändå. det var spännande på något sätt, lite förbjudet. början på ett kapitel."

Spotify: att vi är samma fast ändå tvärtom

On the top of the world is beautiful, but there's no place to fall.

"jag har berättat om det tidigare, men när en utav mina absoluta favorit artiser spelade en utav mina absoluta favorit låtar och jag var tillsammans med några av mina absoluta favorit människor, så var det väldigt bra."

"ett ord, många minnen. vilorummet says it all!"

"vi satt i ditt nya hus. jag kommer faktiskt inte ens ihåg var det ligger. vi var några få, och vi satt i soffan. det var inget speciellt med det, eller var det?"



Det här är ett litet inlägg som jag skrev för en månad sen eller så, jag tänkte egentligen göra ett lååångt minnes inlägg men jag orkade helt enkelt inte haha. Jaja, lite random texter sådär är alltid trevligt!

FEL, BORTA, GAMMALT, UNDERBART. (?) (!!!)

Tumblr_lfhio4y5b21qcis6ko1_500_large

Tumblr_lfae1bvnp81qfk44go1_500_large
weheartit, as usual!

Bra dag idag! Skola med bla. fysik prov, tror att jag spikade det, eller iallafall något sånär. Sen chokladbollsätande och sånt där livsviktigt med Lisa Amanda och Hanna. Funderade på att hänga på några coolingar till gymmet, men fick inte tag i skjuts (+att soffan faktiskt var rätt lockande...). Nu gör jag inte så mycket, lyssnar på lite gammal musik och formulerar en plan i mitt huvud för ett litet minnesinlägg här på bloggen. Det är på G gott folk!

ONLY SIX INCHES UNDER THE STARS


Tumblr_lewfnrd1ql1qckjpyo1_500_large

Tumblr_ldglqulstt1qaefeto1_500_large

Tumblr_lfztp4pnc11qcpnx3o1_500_large

Tumblr_lfs0m4ivor1qag41po1_500_large

5323698568_9c1f4b18b5_z_large
weheartit.com

Har en massa bilder på lager, har en massa inspiration. Har däremot inte särskilt mycket tid för bloggen. Blir mest plugg, träning, vännerna och sånt där annat viktigt som tar upp min tid istället. Förhoppningsvis så överlever ni med lite glesare updates, lägg till mig på bloglovin.com så slipper ni kolla in och bli besvikna över att det inte är några nya inlägg haha. Nu ska jag återgå till biologi plugget, puss!

RSS 2.0