ETT INLÄGG TILL DEN DÄR MAGGIO



Lyssnade igenom Veronicas nya alldeles nyss, Satan i Gatan heter det. Och så är det också, satan i gatan vad bra. Trodde ärligt att hon inte kunde bli bättre, hur många gånger har jag inte önskat att det skulle finnas fler artister som henne? Som gör låtar om en kvinna som flyttar till Havanna och gör sig ett nytt liv? Om att jorden går under och att ingen räddning finns? Helt konstiga texter utan egentlig mening för MIG, och så blir det så bra ändå liksom. Nu har hon iallafall äntligen släppt sin platta, och jag ger er bara ett råd, LYSSNA!

DEN ÄR GIFTIG OCH DEN SMITTAR NER DIG, DU HAR HÖRT DEN FÖRUT SÅ DU VISSLAR MED









Några bilder från mitt alldeles jättebraiga lov, jag och några vänner satt och pratade för någon dag sen och kom fram till att det nästan känns som sommarlov. Och vet ni vad det bästa är? Det är inte ens länge kvar tills det verkligen ÄR sommar! Åh vad jag längtar.

you can freeze the clock, but not the time







Hey ppl! Börjar med lite egopics och så en fin rymdbild som jag har hittat någonstans on the big bad internet world. Får se om det här med bloggandet är något jag orkar fortsätta med, det enda jag är säker på är att det var VÄLDIGT (v-ä-l-d-i-g-t) skönt att ha en paus. Har inte saknat det egentligen, mest bloggar jag för att det är en anledning för mig att verkligen ta mig tid att gå ut och fota, klä mig lite roligare för att kunna fota outfits, redigera bilder lite noggrannare osv. Något bra som har kommit från att jag slutade blogga var att jag började skriva dagbok igen efter ett uppehåll, det går ju att skriva så mycket personligare där eftersom att man vet att det ändå bara är jag som ska läsa den. Dessutom känns det mer troligt att jag kommer att ha kvar dagböcker som faktiskt finns på papper om sisådär tjugo år än att jag kommer att ha orkar spara ner alla mina fyra bloggar som jag har avverkat under de senaste åren. Lite virrigt inlägg, vet egentligen inte vad jag ville säga. Eller jo, det var nog att jag inte är säker på om jag fortsätter blogga eller inte, det här kanske bara var ett engångs inlägg. Ni lär väl märka om det kommer upp saker här eller om det bara är tomt. Pussar.

Hej igen

Var in och kollade på statistiken lite snabbt, jättekul att flera av er fortfarande kollar in här då och då! Trodde att jag skulle börja ha nol besökare så fort jag slutade skriva haha. Jaja, jag lär inte skriva här särskilt ofta men jag kan lägga upp lite bilder från lovet bara för att jag inte har särskilt mycket att göra. Puss!

PAUS ELLER SÅ

11031237_mmfhbq0x_c_large

Tumblr_lhctr4hnsv1qfqzceo1_500_large

Tumblr_lisqjyqnay1qzehsgo1_500_large
weheartit

Har inte bloggat på ett tag nu, och det kommer att vara rätt så tunt med det ett tag framöver. Det känns så meningslöst, visst, det är kul att kolla tillbaka på om några år, men man får ingen respons osv. Lär väl dyka upp inlägg då och då, men jag orkar inte anstränga mig och fota, redigera skriva osv när jag ändå inte får ut något av det. Puss på er, jag kommer fortfarande ladda upp outfits på lookbook, och så ska jag försöka hitta någon bra fotosida också. Grejen med en blogg är att folk förväntar sig bra och intressanta inlägg varje dag, och sorry, men så mycket kreativitet har inte jag. So long!

ZzzZZz

Jag. Tror. Aldrig. Att. Jag. Har. Varit. Såhär. Trött. Förut.

Friluftsdag med slalomåkning hela dagen, sen en massa bussåkande och tillslut landade jag i ishallen där jag och Lisa + några boys kollade på matchen mellan luleå och skellefteå. Tråkigt nog blev det förlust. Skriver mer sen, känner mig som en zombie nu.

RSS 2.0